Espai Internet

sábado, 27 de julio de 2013

Una xarxa social només per a mares

 Una xarxa social només per a mares


Atenció mares!!, perquè Miximoms és un portal especialitzat en vosaltres. De fet, es presenta com una comunitat social per ajudar les mares en el seu dia a dia, en temes com l'educació, l'oci, l'alimentació o la salut. La idea és compartir informació d'interès, formar grups de mares amb interessos semblants i oferir avantatges com ara mostres gratuïtes o cupons de descompte de productes.

A més, tindran un vessant solidari, ja que es comprometen a destinar el 70 per cent dels seus ingressos publicitaris a finançar projectes socials que les mateixes mares triïn.

Miximoms va néixer el Dia de la Mare del 2013 i és una iniciativa de l'emprenedora catalana Yolanda Bonilla.




miércoles, 10 de julio de 2013

Com traspassar les teves dades de Google Reader al nou servei de lectura RSS


Fa pocs dies us informàvem de la baixa de servei de Google Reader , i us vàrem oferir unes recomanacions de serveis de lectura d’RSS alternatius al que fins ara ha estat el lector-reader per excel·lència.
Avui us oferim els tres passos a seguir per traspassar les subscripcions de Google Reader a qualsevol altre dels serveis disponibles, entre els que hi trobem els descrits a l’entrada anterior del mateix tema.
1. Descarrega les subscripcions
El primer pas per realitzar una descàrrega de les subscripcions, seguidors, notes, etc.  del vostre compte de Google Reader és accedir al servei Google Takeout.
Un cop hem accedit a Takeout i hem fet la descàrrega dels conceptes escollits, aquests s’hauran de transferir a l’opció que hàgiu escollit com a alternativa a Google Reader (aquí en teniu unes recomanacions). Recordeu que descarregareu dades privades; degut a això és  important tenir en consideració aspectes de privacitat i protecció.
Aquesta opció genera un fitxer amb el següent format:  xxxxx@gmail.com-takeout.zip. i un cop creat s’haurà de descarregar i desar en la ubicació desitjada.
2. Processar les dades extretes
En els fitxers extrets n’hi ha un anomenat subscriptions.xml que es on es troben les fonts subscrites.
Ara toca accedir al nou servei de lectura RSS i importar l’arxiu xml que s’ha generat, que en funció de cada cas es gestiona d’una manera o d’una altre. I ja ho tenim!

Mes informació oficial a www.google.com/reader/about/