Espai Internet

miércoles, 28 de mayo de 2014



Facebook segueix amb un full de ruta clar amb Messenger, la seva aplicació de missatgeria instantània: millorar-lo i ampliar-ne les funcionalitats per fer-lo més competitiu davant la (duríssima) competència: WhatsApp, Line, Viber, Telegram... I ara, per primera vegada, Facebook Messenger introdueix les trucades gratuïtes per als seus usuaris.
Aquestes trucades es fan a través d'Internet, no a través de la xarxa convencional de telefonia. Això vol dir que necessitarem que el mòbil tingui accés a la xarxa. Ho podem fer de dues formes:

- Tenint el mòbil connectat a una xarxa WIFI: és l'opció més recomanable, ja que una connexió d'aquest tipus és més ràpida i estable. Això ens obliga a estar en algun lloc amb una WIFI disponible.

- Utilitzant la tarifa de dades del mòbil. Si tenim contractada una tarifa de dades amb la nostra companyia de telefonia, podem utilitzar-la per connectar a la xarxa i realitzar una trucada, però el volum de dades que generi la trucada es restarà del total que tinguem contractat. 

Fer una trucada és molt senzill: n'hi ha prou amb entrar en una conversa amb un altre contacte que utilitzi Facebook Messenger i prémer la icona del telèfon que apareix a dalt a la dreta, al costat del nom (en versió iOS). L'altra persona també ha d'estar connectada a una xarxa de dades.



Article extret de: www.Osona.com

No hay comentarios:

Publicar un comentario